Üzletszabályzat

TOKYO SOLAR HUNGARY KFT
- Internetes üzletszabályzat -

Ezúton tájékoztatunk, hogy adataid kizárólag rendelésének teljesítése és a szerződés feltételeinek későbbi bizonyítása érdekében tároljuk. Adataid harmadik félnek nem adjuk át, kivéve, ha a szerződés teljesítésekor a harmadik fél a cégünk alvállalkozójaként működik együtt (pl. Posta, futárszolgálat). A teljesítésbe bevont alvállalkozók a cégünk által átadott személyes adatokat semmilyen módon nem jogosultak megőrizni, felhasználni, illetve további személyeknek átadni.

Az Üzemeltető kijelenti, hogy minden tőle elvárhatót megtesz a tárolt adatok biztonsága érdekében. Kialakítja azokat az eljárási szabályokat, amelyek biztosítják, hogy a felvett, tárolt, illetve kezelt adatokhoz csak az arra jogosultak férhessenek hozzá. Adatainak kezelésekor az Adatvédelmi Törvénynek megfelelően jár el.

GARANCIA, SZAVATOSSÁG
Az eladó az általa eladott árukra terméktípusoktól függően, eltérő, a hatályos jogszabályoknak megfelelő szavatossági időt vállal. Az ettől eltérő szavatossági idő vagy jótállás és ennek időtartama az adott áru mellett van feltüntetve. Az eladó szavatossági és jótállási felelősségére a Ptk.-ban és a 117/1991. (IX.10.) sz. kormányrendeletben foglaltak az irányadóak.
Az egyes termékekre vonatkozó szavatossági és jótállási feltételek tekintetében speciális rendelkezések találhatóak az egyes termékcsoportokra vonatkozó rendelkezések között, illetve az egyes termékek mellett.
A Tokyo Solar Kft. Internetes Áruházában kizárólag új, garanciális termékek kerülnek értékesítésre.
A Tokyo Solar Kft. a bizonyítottan hibás terméket visszaveszi és újra cseréli. A hiba bizonyításának feladata kizárólag a gyártó, importőr által lehetséges, szakvéleményét az ügyfél magára nézve kötelezően elfogadja. A cseregarancia a termékek esetén csak a sérülésmentes, tartozékokkal együtt, hiánytalanul, eredeti dobozban visszaküldött termékekre érvényes.
A nem garanciális javítások költségét, a bevizsgálás díját és a javítással kapcsolatos egyéb költségeket az ügyfél előzetes javítási kalkuláció alapján vállalja. A nem garanciális javítást kizárólag a vevő erre irányuló egyértelmű írásos megrendelése esetén indíttatjuk el.

SZEMÉLYES ADATOK
Az ügyfél személyes adatainak felhasználása az Adatvédelmi törvény hatályos szabályozásának értelmében történik. Minden résztvevőnek joga van elérni, helyesbíteni vagy törölni bármely, akár az összes általa megadott információt.
A Tokyo Solar Kft. a vásárlók adatait a szerződés teljesítése, és a szerződés feltételeinek későbbi bizonyítása érdekében tárolja, illetve alvállalkozóinak átadja. Az alvállalkozók a Tokyo Solar 0 Kft. által átadott személyes adatokat semmilyen módon nem jogosultak megőrizni, felhasználni, illetve további személyeknek átadni.
Az ügyfél beleegyezik, hogy a Tokyo Solar Kft-nél bármilyen formában megadott adatait a Tokyo Solar Kft. az ügyfél részére történő marketing tevékenységek céljára (telemarketing, postai tájékoztatóanyag) felhasználja.

Céginformáció:

TOKYO SOLAR HUNGARY Kft. - Vevőszolgálat
2724 ÚJLENGYEL Határ út 12.
Tel.: 06-20-540-4184 06-20-9719300
tokyosolar@gmail.com
EU adószám: HU 23048658-2-13